Tietosuojaseloste (luotu 8.9 2021)

1. Rekisterinpitäjä
Nimi: Koskenhallit Oy
Yhteystiedot: Asemantie 1 35500 Korkeakoski
koskenhallit@gmail.com

2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset
Henkilötietojen käsittely
Verkkokaupan asiakasrekisteriä käytetään asiakassuhteen hoitoon, tarjouksiin, tilauksiin ja
asiakasyhteydenpitoon

3. Rekisterien tietosisältö
Verkkokaupan asiakasrekisteri:
• Rekisteröidyn nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero yhteydenottoja varten
• Käyttäjätiedot, kirjautumishistoria ml. IP-osoite, tallennettu ostoskori ja ostohistoria

4. Säännönmukaiset tietolähteet
Verkkokaupan asiakastiedot saadaan rekisteröintilomakkeista ja muista rekisteröidyn rekisterinpitäjälle
tekemistä ilmoituksista.
Tilausrekisterien tiedot muodostuvat verkkokaupan ja myymälän järjestelmissä.

5. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
Tilaus- ja toimitustietoja välitetään toimituksia varten varastointi-, ajonsuunnittelu- ja
kuljetuskumppaneille.

6. Tietojen säilytys ja poistaminen
Verkkokaupan asiakasrekisterin tietoja säilytetään niin kauan, kuin asiakkuuden voidaan katsoa olevan
aktiivinen.
Tilaus-, toimitus- ja laskutustiedot ovat kirjanpitoaineistoa, ja niitä säilytetään kirjanpitolain mukaisesti
kuusi vuotta kuluvan tilikauden päättymisen jälkeen. Tämän jälkeen tiedot poistetaan.
Markkinointirekisterin tietoja säilytetään niin kauan, kuin asiakkuuden voidaan katsoa olevan aktiivinen
tai kun suostumus markkinointiin on voimassa.

7. Rekisterien suojauksen periaatteet
Henkilötietoja sisältävien järjestelmien käyttöön ja tietojen käsittelyyn ovat oikeutettuja vain työntekijät,
joiden työtehtäviin tämä nimenomaisesti kuuluu. Käyttöoikeudet on rajattu käyttäjätasojen ja
henkilökohtaisten käyttöoikeuksien avulla ainoastaan henkilön työtehtävän tai käyttäjäroolin mukaisiin
tarpeellisiin tietoihin. Vaitiolovelvollisuus sitoo henkilötietoja käsitteleviä työntekijöitä.
Tietojärjestelmien ja tietoliikenteeseen käytetyt laitteistot sijaitsevat suljetuissa tiloissa. Häiriötilanteiden
varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla. Järjestelmät on suojattu palomuurilla
ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan.
Tietoja luovutetaan tietosuoja-asetukseen ja henkilötietolakiin perustuen vain tunnistetuille asiakkaille
heitä itseään koskevasta pyynnöstä tai viranomaiselle ilmoitusvelvollisuuden johdosta.

8. Rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on tietosuoja-asetuksen mukaisesti oikeus mm.
• tarkastaa tietonsa
• saada virheelliset tai puutteelliset tiedot oikaistuiksi
• saada tietonsa poistetuksi, ellei laillinen syy tätä estä
• vastustaa ja rajoittaa tietojensa käyttöä (esimerkiksi markkinointiin)
• saada tietonsa haltuunsa sähköisesti luettavassa muodossa.
Tietosuojaa koskevat pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti sähköpostiin koskenhallit@gmail.com

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskorisi on tyhjäTakaisin kauppaan